נעים להכיר

הסיפור על מאפיית לחמים,
אורי שפט והערכים שחשובים לנו.

תכירו,
אורי שפט

אורי שפט אופה ובעלים משותף של “מאפיית לחמים” מחבר הספרים ‘לחם בבית’, ו- ‘BREAKING BREADS’. את דרכו החל בדנמרק ב- ‘Ringsted Tekniske Skole’ ובסיום לימודיו התמחה במאפיות ברחבי העולם. בשנת 2002 הקים את המאפיה הראשונה ברחוב החשמונאים. מאז ועד היום מונה המאפיה 5 חנויות בתל אביב וחנות ברמת השרון.

מאפיית
לחמים

המותג הוקם בשנת 2002 על ידי האופה אורי שפט, במטרה להפגיש את תרבות האפייה האירופאית לרחוב התל אביבי.
אנו מומחים ללחם ואת המומחיות הזו אנחנו מקפידים לפתח ולשמר. העבודה שלנו היא יומיומית: התזמון, חומרי הגלם, המינונים, היחסים, אופן הלישה, מידת חמיצות השאור, משך ההתפחה, סוג השמרים וכל אלו בכדי להוציא יום יום לחם איכותי, טעים ומשובח .

בשיא
הטריות

אנו מקפידים לבחור את חומרי הגלם הטובים ביותר ללא פשרות ולהוציא את מגשי האירוח ללקוחותינו, בשיא הטריות והחגיגיות.
תפריט כיבודים מבוסס על מגוון המוצרים של “מאפיית לחמים” ואנו מספקים מענה כשר, חלבי, צמחוני וטבעוני, מלוח ומתוק לכל אירוע ואירוח.
הכנת מגשי האירוח נעשים בסמוך לאירוע וזאת כדי להבטיח חוויה של שיא הטריות על השולחן.

אהבת
אמת

סיפור האהבה שלנו מתחיל בדנמרק. האהבה הזו מדבקת וסוחפת גם את האורחים שלנו, שרואים איך אנחנו מתייחסים למוצרים: בכבוד, באהבה, עם תשומת לב ורגישות. כשהם לוקחים את הביס הראשון הם מבינים. זה ממלא אותנו נחת להאכיל ולארח והרבה מחשבה מושקעת ברעיון הזה.
אנחנו באמת אוהבים את מה שאנחנו עושים ורוצים להעביר את החוויה ללקוחותינו.

על החנויות
שלנו

חנות הדגל ממוקמת ברחוב החשמונאים 103 וכוללת בית קפה עם תפריט מגוון וחללי ייצור רחבי ידיים להכנת מוצרים המאפייה, הקונדיטוריה והמטבח.
בנוסף:

 

 

 

על המשלוחים שלנו

אנו מגיעים לכל חלקי הארץ, בהזמנה מראש, מספקים באופן אישי את מגשי האירוח ע"י צוות נהגים מקצועי ומיומן. עלות המשלוח משתנה בהתאם למיקום האירוע וגודלו. אנו נדאג לציין את מחיר המשלוח כחלק מההזמנה ולהבטיח שהמוצרים יגיעו בדיוק בזמן לשולחן האירוח.

מהיום יום שלנו